Destinații turistice din România pentru un tur de vacanță interesant

Destinații turistice din România pentru un tur de vacanță interesant

România, situată în Europa Centrală, găzduiește multe lacuri, râuri, munți splendidi, dealuri frumoase și câmpii fertile. Destinațiile turistice din România cu o mare varietate de caracteristici vii sunt cu siguranță un loc ideal pentru turiști.

România situată în centrul Europei Centrale găzduiește multe râuri, lacuri, munți splendidi, dealuri frumoase și câmpii fertile. De asemenea, are cetăți medievale, orașe antice, numeroase castele și biserici din lemn și pictate. Destinațiile turistice din România oferă un întreg pachet de atracții realizate de om și peisaje naturale.

Bucureștiul este capitala României, situată între Munții Carpați și Marea Neagră.

Bucureștiul este cunoscut și sub numele de “Parisul Balcanilor”. Are multe vile din lemn și clopotnițe românești, capele în stil bizantin și clădiri neoclasic. Alte locuri semnificative de atractii din Bucuresti sunt; Muzeul Țăranului Român, Muzeul Național de Istorie a României, Muzeul de Istorie a Bucureștiului, Palatul Mogoșoaia, Palatul Buftea, Mănăstirea Snagov, Mănăstirea Caldarusani și multe altele. Bucureștiul are, de asemenea, multe baruri și cluburi la modă. Astfel, Bucureștiul este considerat una dintre cele mai importante destinații turistice din România.

Biertan are o biserică fortificată protejată de ziduri înalte.

Aproape de această biserică este o clădire mică în cazul în care cuplurile care doresc să divorțeze sunt închise pentru două săptămâni. Casa lui are un set de tacâmuri și un singur pat. Coasta Mării Negre este ideală pentru vacanțe de familie. Are multe statiuni, ar fi Jupiter, Eforie Nord, Mnagalia, Eforie Sud și Mamaia. Acesta se mândrește cu croaziere pe timp de zi și seara, împreună cu centre pentru sporturi nautice. O vizită în portul grecesc/ bizantin Constanța, care a fost fondată în secolul al VI.C. este, de asemenea, un loc frumos de vizitat.

Vulcanii Noroioși Berca, situat în județul Buzău, este o rezervație geologică și botanică. Acesta este împărțit în două părți cunoscute sub numele de Vulcanii Mari Noroioși și Vulcanii Mici Noroioși. Aici veți găsi specii de plante, ar fi Obione Verrucifera și Nitaria Schoberi. Munții Carpați sunt zone muntoase dens împădurite, care a devenit un hub pentru multe activități de agrement și sportive, ar fi bob-sanie, călărie, schi și tenis. Destinațiile turistice din România sunt vizitate de mulți turiști din diferite părți ale lumii.

Cimitirul Vesel din județul Maramureș este renumit pentru pietrele funerare colorate. Fiecare piatră funerară are pictura descriptivă a decedatului. De la promovarea culturii dacice a devenit una dintre cele mai importante destinații turistice din România.

Bucătăria românească este influențată de coloniști străini care au ocupat pământul în trecut. Bucătăria tradițională românească are în mod normal carne. Cârnați, tocănițe și rulouri de varză sunt unele dintre felurile de mâncare populare. Muschi Poiana este un fel de mâncare care constă din slănină și ciuperci umplute de carne de vită în sos de roșii și piure de legume. Saramura este un fel de mâncare tradițională românească de pește, care este la grătar și sărat. Zama, care este de fapt o supa de fasole verde este făcută din pătrunjel, pui și mărar.