FSBO Real Estate în România

FSBO Real Estate în România

Imobiliare Particulari Romania este un site imobiliar care aduce vanzatorul si cumparatorul fara interventia intermediarilor. Acest concept este foarte dezvoltat în Canada, Statele Unite, dar în Europa și care se numește FSBO mijloace gratuite de traducere de vânzare de către proprietar.

Regiunile menționate mai sus, acest sistem reușește să vândă 40% din piața anuală lăsând proprietarii cu o astfel de cultură de sistem de la început știu ce opțiune să meargă și să tranzacționeze proprietate.

În România, ceea ce pare proprietari, situația nu stă deloc.

În cele mai multe cazuri, proprietarii de proprietate, fără bani de mult în cheltuieli de publicitate, pentru a da un anunț de ziar pentru câteva apariții și speră să vândă proprietatea. Desigur, nu cumpărătorul găsește doar un anunț simplu în ziar și o companie imobiliară specializată în achiziționarea de brokeraj imobiliar. Nimic în neregulă cu asta, dar la o analiză mai atentă vom găsi că, dacă proprietarii de proprietate ar alege să investească pe propria publicitate nu ar ajunge chiar și cele mai agresive plătite de publicitate a fost din suma de buzunar, care trebuie să plătească un intermediar imobiliar. În primele luni ale anului 2008, proiectele de construcții private din România prind contur.

După doar doi ani și jumătate

Dar cu multă dăruire și eforturi susținute am ajuns să fim în top 10 site-uri imobiliare din țară cu particularitate de trafic site-ul nostru este dat strict de motoarele de căutare, nu pentru a publica zilnic agenții imobiliare anunțuri, așa se întâmplă pe alte site-uri așa-numitele mare. Astăzi, orice proprietar de proprietate din România poate folosi cu încredere, deoarece garantăm calitatea serviciilor noastre. Publicitatea oferită de site-ul nostru oferă proprietate acoperă o perioadă nelimitată de timp, astfel încât proprietarii de proprietate plătesc o taxă de publicitate o singură dată și vă garantăm că ofertele lor vor rămâne pe site-ul nostru pentru a fi tranzacționate, fiind expuse zilnic câteva mii de potențiali clienți de imobiliare.

De asemenea, clienții imobiliare au un interes imens pentru site-ul nostru, deoarece ei știu că, dacă veți găsi proprietatea dorită aici nu plătesc comisioane de brokeraj care-l conduc să stea pe site-ul nostru și de căutare toate listările imobiliare. Imobiliare Particulari Romania va deveni in curand cel mai mare site privat de nisa imobiliara pentru ca vom investi pentru a ne dezvolta cunostintele. Multe companii străine au arătat interes în cumpărarea itScience Articole, dar în prezent nu vrem nici o asociere. Vă mulțumim pentru interesul dumneavoastră în acest articol! …